Your search results

Nxitoni te beni rivleresimin e prones suaj dhe do te paguani vetem 1% te vleres deri ne fund te muajit mars.Mbas muajit mars tatimi i diferences se vleres nga cmimi i blerjes dhe atij te shitjes do te jete 10%.Stafi yne ben te gjitha vleresimet e pronave te paluajtshme.NXITONI

Compare Listings